Close sidebar
Close sidebar

Dida Dragan a incercat sa se sinucida din cauza datoriilor

Dida Dragan a fost una dintre cele mai indragite artiste ale anilor ’80 si ne tinea cu ochii lipiti de vechile televizoare alb-negru, din perioada comunista, dar zece ani mai tarziu s-a retras din vizorul public.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce, in anii ’90, si-a incercat norocul in politica, dar si in afaceri, fara succes insa, Dida Dragan a inceput sa fie tot mai discreta cu viata ei. Cantareata ajunsese sa acumuleze tot mai multe datorii la banci si, cum nu mai gasea solutii, ajunsese in pragul sinuciderii. Dar a reusit sa se ridice de fiecare data datorita fiului ei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

De ceva timp, Dida a inceput o viata noua in Elvetia, tara in care locuieste sora sa si studiaza fiul ei si al lui Florin Ochescu (actualmente sotul Silviei Dumitrescu).

Solista isi castiga existenta acolo nu doar din cantat, ci si din emisiuni televizate.

Din cand in cand, artista revine in tara pentru a-si reinnoi repertoriul, dar si pentru a sustine concerte alaturi de colegii ei.

Sursa: unica.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI