Close sidebar
Close sidebar

Directorii Administratiei Bazinale Doborgea - Litoral, pusi sub urmarire penala! Sunt vizate contractele de inchiriere a plajelor!

Procurorii DNA au dispus, vineri, efectuarea urmaririi penale fata de George Daniel Papari si Maria-Otilia Antonaru, directori ai Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea - Litoral, pentru abuz in serviciu, conflict de interese si folosirea informatiilor ce nu sunt destinate publicitatii, in cazul inchirierii mai multor plaje de pe litoralul românesc.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alaturi de George Daniel Papari si Maria-Otilia Antonaru mai sunt urmariti penal Marwan Duhair, administrator al unei societati comerciale, pentru trafic de influenta, deturnare a licitatiilor publice si instigare la folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si Ioana-Roxana Craioveanu, manager al unei societati comerciale, pentru instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Potrivit procurorilor, in cursul anului 2013, George Papari, acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese, a inchiriat unei societati comerciale administrate de tatal sau, un sector de plaja de 6.203 metri patrati din statiunea Mamaia, iar in perioada 2013- 2015, a incheiat trei acte aditionale la acelasi contract.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI