Close sidebar
Close sidebar

Directorul ELCEN: Toata Capitala va ramane sambata fara apa calda

Directorul ELCEN, Marcel Nicolescu, a afirma că toată Capitala va rămâne mâine dimineaţă, la ora 06:00, fără apă caldă.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Marcel Nicolescu, directorul ELCEN, a făcut o propunere către Distrigaz şi în două ore aşteaptă un răspuns. Dacă nu-l va primi, toată Capitala rămâne sâmbătă, de la ora 06:00, fără apă caldă a declarat Nicolescu la Antena 3.
Acesta a precizat ca nu numai o parte din Capitala va fi afectata de aceasta masura, ci tot Bucurestiul.
Joi, ELCEN a anuntat ca i-au fost blocate conturile bancare de executorul judecatoresc mandatat de catre seful Distrigaz Sud Retele, Dan Pantilie, ceea ce insemna ca sambata bucurestenii ar putea ramane fara apa calda.

Marcel Nicolescu, directorul ELCEN, a făcut o propunere către Distrigaz şi în două ore aşteaptă un răspuns. "Dacă nu-l va primi, toată Capitala rămâne sâmbătă, de la ora 06:00, fără apă caldă" a declarat Nicolescu la Antena 3.

Acesta a precizat ca nu numai o parte din Capitala va fi afectata de aceasta masura, ci tot Bucurestiul. Joi, ELCEN a anuntat ca i-au fost blocate conturile bancare de executorul judecatoresc mandatat de catre seful Distrigaz Sud Retele, Dan Pantilie, ceea ce insemna ca sambata bucurestenii ar putea ramane fara apa calda.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI