Close sidebar
Close sidebar

Directorul Muzeului de Etnografie din Baia Mare a fost demis dupa ce a fost filmat beat crita la serviciu

Pentru ca s-a imbatat crita in timpul programului, sefii de la Consiliul Judetean Maramures l-au dat afara. Asta desi bietul director interimar al Muzeului de Etnografie din Baia Mare a cerut iertare. ##VIDEO42917##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu s-a temut de nimeni si nimic, desi avea mintea incetosata de alcool. Pe principiul "dormi asa cum iti asterni", directorul interimar al muzeului de etnografie din Baia Mare a fost dat afara. Superiorilor nu le-a placut deloc sa-l vada la televizor, asa.

„Am decis incheierea mandatului de director interimar al lui Ilie Gherhes. Cu siguranta aceste comportamente nu ne onoreaza nici pe noi, nici ca si judet”, a declarat Doru Dancus, vicepresedinte CJ Maramures.

In locul sau, a fost numita, tot interimar, o femeie- inspector superior Monica Mare, care va porni o ancheta disciplinara in cazul lui Ilie Gherhes.

Doru Dancus, vicepresedinte CJ Maramures: „Cred ca nici celui in cauza nu-i face cinste, fiind o personalitate in randul lumii maramuresene, drept pentru care si-a si cerut scuze in fata noastra”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

FILMAT DIN RAZBUNARE?

Contabila care l-a filmat pe Ilie Gherhes la birou, in starea aceasta, ar fi fost atentionata de Ilie Gherhes de cand are probleme cu legea. Procurorii DNA ar cerceta-o atat pe ea, cat si pe un alt fost director al muzeului pentru niste nereguli in acte.

Tocmai de aceea, pe parcursul intregii anchete, femeia a intrat in concediu medical.

Daca a fost o razbunare sau pura intamplare, nu stim. Cert este un lucru: directorul proaspat demis nu-si mai doreste sa fie in centrul atentiei. Tocmai de aceea, astazi, a refuzat sa mai dea vreo declaratie.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI