Close sidebar
Close sidebar

Distracție periculoasă. Un tânăr a fost filmat când se dădea cu bicicleta pe lacul înghețat

Vremea aceasta vine, din pacate, si cu idei extrem de periculoase. Un tanar a intrat cu bicicleta pe lacul inghetat, in parcul central din Cluj-Napoca. Intreaga aventura se putea termina tragic.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dornic de adrenalina si fara nicio ezitare tanarul din imagine intra pe gheata cu tot cu bicicleta. Nu se gandeste ca isi pune viata in pericol si pedaleaza pe lacul inghetat. Cum vremea s-a mai incalzit in ultimele zile, in unele portiuni gheata de pe lacul Chios a devenit extrem de subtine, iar, la margini, chiar s-a topit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In unele zone, lacul din Parcul Central are o adancime de peste doi metri, iar Primaria a amplasat mai multe astfel de panouri de avertizare. Tanarul care s-a aventurat pe lac risca sa fie si amendat de politia locala daca oamenii legii vor vedea imaginile de pe camerele de supraveghere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI