Close sidebar
Close sidebar

Djokovic nu va participa la US Open. Acesta nu este vaccinat împotriva Covid-19

Sârbul Novak Djokovic, cel care deține locul 6 ATP, nu este vaccinat împotriva Covid-19, motiv pentru care a anunțat că nu va participa la turneul US Open, potrivit News.ro.

Laura Macovei,

Djokovici nu va participa la US Open. Acesta nu este vaccinat împotriva Covid-19


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Ne vedem curând, lume a tenisului!”

Din nefericire, nu voi putea face deplasarea la New York de această dată pentru US Open. Vă mulţumesc pentru mesajele de iubire şi susţinere. Succese colegilor mei din circuit! Mă voi menţine în formă şi cu o gândire pozitivă şi voi aştepta o oportunitate pentru a concura din nou. Ne vedem curând, lume a tenisului! ”, a spus Djokovici pe pagina sa de Twitter.

Citeste si: Simona Halep, calificare în forță în optimile turneului de la Dubai

Deși în SUA nu mai este obligatorie prezentarea unui test COVID cu rezultat negativ de către călătorii vaccinaţi care vor să intre în ţară, ei trebuie totuși să prezinte un certificat de vaccinare care să dovedească faptul că au fost vaccinaţi cu schemă completă.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Astfel, fiind nevaccinat, Novak Djokovici nu va putea participa la US Open.

US Open este ultimul turneu de Mare Şlem al anului ți care începe săptămâna viitoare, informează Reuters.

Citeste si: Rafael Nadal, "zeu invincibil" la Roland Garros și în 2022

Săptămâna trecută, aproape 12.000 de persoane au semnat o petiţie online care solicita Federaţiei americane de tenis (USTA) să colaboreze cu guvernul federal pentru a-i permite lui Novak Djokovic să joace la US Open, dar se pare că nu a funcționat.


Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI