Close sidebar
Close sidebar

DN 25 Galati-Tecuci ramane inchis din cauza inundatiilor. Doua motopompe de mare capacitate sunt montate de pompieri pentru evacuarea apei

Pompierii monteaza duminica doua motopompe de mare capacitate pentru evacuarea apei de pe drumul national (DN) 25, in judetul Galati, drumul fiind blocat, de miercuri, pe sectorul Vames - Tudor Vladimirescu, din cauza inundatiilor.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"La aceasta ora, in zona inundata pe DN 25 se monteaza doua motopompe de mare capacitate pentru a se da drumul circulatiei", a anuntat duminica, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Galati, Eugen Chirita, potrivit News.ro.

DN 25, pe sectorul de drum Vames- Tudor Vladimirescu, este blocat de miercuri din cauza inundatiilor. In corpul digului râului Geru din aceasta zona a fost creata o bresa pentru evacuarea controlata a apei, dar nivelul acesteia este inca destul de mare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Un numar de 22 de localitati din judetul Galati au fost afectate de inundatiile din ultimele zile si 1.270 de persoane au fost evacuate, dintre care 600 la Slobozia Conachi, 400 la Cuza Voda, 250 la Pechea si 20 la Schela. 35 de case din aceste zone au fost distruse de viituri.

In zona au intervenit sute de forte, inclusiv militari, iar Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a cerut, joi, apa, alimente si combustibil de la Administratia Nationala a Rezervelor de Stat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI