Close sidebar
Close sidebar

Doar o minune i-a salvat! Doi adulți și cinci minori au fost la un pas de moarte după ce un copac s-a prăbușit peste mașina lor

Doi adulți și cinci minori au fost salvați ca printr-o minune. Peste mașina în care se aflau s-a prăbușit un copac. În ce stare se află aceștia?

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O familie formată din șapte membri au scăpat dintr-un eveniment rutier ce le putea fi fatal. O minune a făcut ca cei cinci minori și doi adulți să scape cu viață din autoturismul în care se aflau și peste care s-a prăbușit un copac.

Au scapat ca prin minune dintr-un accident ce le putea aduce sfârșitul

Evenimentul rutier care ar fi putut avea un final tragic a avut loc pe o șodea din Bistrița Năsăud. 

În timp ce se deplasau dinspre Vatra Dornei spre Bistrița Năsăud, pe drumul DN17, în localitatea Mureşenii Bârgăului, un copac a căzut peste mașina în care se aflau șapte persoane, mai exact, doi adulți și cinci minoripotrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Se pare că accidentul s-a produs din cauza vântului puternic. Copacul a căzut peste mașina acestora, fiind doborât de rafalele de vânt.

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

La volanul autoturismul se afla tatăl, un bărbat în vârstă de 47 de ani. Acesta ar fi încercat să evite copacul, trăgând de volan. Reacția bărbatului se pare că i-a salvat familia.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Toți cei șapte membri ai familiei sunt în viață. Din nefericire, trei dintre minori au nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia au suferit mai multe leziuni și necesită internare la o unitate spitalicească.

Citește și: VIDEO. Avion rusesc, prăbușit în Marea Neagră. Cine este vinovat de doborârea aeronavei militare din flota lui Putin?

Trei minori necesită îngrijiri medicale

[Sursa foto: istockphotos]

La spital vor fi transportaţi trei copii, cu vârste cuprinse între 13 şi patru ani. Doi dintre ei acuză dureri la nivelul feţei şi unu dureri lombare. Copiii vor fi însoţiţi la spital de mama lor, aceasta neavând însă nevoie de îngrijiri medicale, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență, potrivit antena3.ro.  

Microbuz răsturnat în Suceava: cinci persoane au fost rănite

Un microbuz s-a răsturnat pe raza localității Prisaca Dornei. De urgență au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale, cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Microbuz răsturnat Suceava

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

În microbuz se aflau șase persoane, toate adulte și care sunt conștiente și cooperante. Dintre acestea, cinci au suferit traumatisme ușoare și au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI