Close sidebar
Close sidebar

Doi adolescenti au fost pur si simplu spulberati pe trecerea de pietoni de un tanar inconstient in Calarasi

Este bilantul cutremurator al unei curse ilegale de masini pe strazile din Calarasi.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Martorii spun ca masina care a provocat teribilul accident ar fi rulat cu 150 de kilometri la ora, iar soferul ar fi fugit. Cateva ore mai tarziu, o tragedie asemanatoare a avut loc si in Capitala.

"Nu te misca, nu te misca, n-o miscati!"

Aproape inconstienta, aceasta adolescenta sta intinsa pe caldaram. O fractiune de secunda si un gest inconstient au aruncat-o acolo.  

"Respira, mama, respira. Dati-va la o parte! Respira, respira…"

Nu poate vorbi, ba abia respira. Martorii nici nu stiu cum sa o ajute. Incearca doar sa o tina treaza pana la sosirea ambulantei.

"Mai e inca un baiat acolo, jos, mai e un baiat jos, chemati salvarea repede."

La metri buni distanta de fata, un tanar si-a vazut si el viata prin fata ochilor. Forta impactului a fost atat de mare incat baiatul a fost proiectat intr-o masina parcata pe marginea soselei.

"Cred ca era cu el, dar uite unde l-a aruncat."

Cadrele medicale incearca sa se imparta intre cele doua victime. Cu ajutorul unuia dintre martori, tanara este prima urcata in ambulanta.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

"Dar nu se poate asa ceva, in conditiile astea nu poti sa circuli prin oras asa. Deci un Golf 5. Nu-i problema, gasim, gasim. Se lua la intrecere cu altul."


Dupa ce este stabilizat, baiatul este dus de urgenta si el la spital.

Are fractura de bazin, iar fata...5 coaste rupte. Sunt victimele altui adolescent, asa cum aveau sa afle ulterior politistii.

Bucati din masina care se pare ca zbura cu 150 de kilometri la ora au fost gasite la zeci de metri distanta de locul accidentului.

"Nu i-a vazut nimeni numarul, ca a venit cu viteza. Nu mai e, a plecat ala? Cica s-a dus dracului, BEEP ca a venit cu viteza."

Fuga nu l-a ajutat, insa. Soferul a fost identificat si incatusat la scurt timp. Are 19 ani si se luase la intrecere, prin mijlocul orasului, cu o viteza ametitoare.

La nici 24 de ore de la cumplitul accident din Calarasi, un copil de 11 ani din Capitala isi pierdea viata din cauza unei mingi de fotbal.

"Soferul de pe Loganul ala albastru a intrat in depasire, a depasit o masina. Si numai bine ca copilul a dat sa se duca dupa minge si l-a luat in plin, fara frana, fara nimic."

Si in acest caz se pare ca soferul ar fi avut viteza.

"A avut viteza, pai, de aici de unde l-a lovit, n-a pus frana deloc."

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Lupta medicilor de pe ambulanta a fost imposibila.

 "Am sunat la 112, dar el a stat acolo jos. Mai era constient? Era, era."

Verdictul vinovatiei il vor da politistii rutieri.

 Ovidiu Munteanu, pdc Brigada Rutiera:  "Facem cercetari cu privire la modul producerii evenimentului rutier si a cauzelor acestuia."

Din cauza unui alt sofer incostient, un copil din Vaslui se zbate intre viata si moarte!

Impactul este suprins de camera de supraveghere: baiatul in varsta de 10 ani traverseaza in fuga. N-ajunge pe cealalt trotuar, ca e locit in plin de un microbuz. Soferul lui a incercat sa evite in ultima clipa o masina care a schimbat banda de mers.

Copilul a fost scos de sub roata microbuzului in stare critica. Are leziuni si traumatisme multiple si a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Iasi. Numai anul trecut, 510 oameni au murit in urma accidentelor rutiere provocate de soferi teribilisti cu varste cuprinse intre 16 si 30 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI