Close sidebar
Close sidebar

Doi bătrâni din Mureș au suferit arsuri grave în urma unei explozii produse în locuinţă

Două persoane în vârstă de circa 70 de ani au suferit, luni, arsuri pe mâini, pe picioare şi pe aproape 40% din suprafaţa corpului, în urma unei explozii care s-a produs, cel mai probabil, pe fondul acumulării de gaz metan în locuinţă.

Diana Bostan,

Doi bătrâni din Mureș au suferit arsuri grave.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi bătrâni din Nadeş au suferit arsuri grave în urma unei explozii produse în propria locuință.

Cei doi vârstnici au suferit arsuri grave

"Asigurăm măsuri PSI în cazul unei explozii din cauza unor acumulări de gaze la o casă de locuit din localitatea Nadeş, pe strada Principală. Evenimentul nu este urmat de incendiu. S-au deplasat de urgenţă la locul solicitat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sighişoara. În urma exploziei, două victime de aproximativ 70 de ani au suferi arsuri la membrele superioare şi inferioare pe aproximativ 40% din corp, acestea sunt conştiente şi cooperante", a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ''Horea'' al judeţului Mureş.

Citeste si: Tragedie în județul Iași: O femeie imobilizată la pat a ars de vie în propria casă

Celor două victime li s-a acordat primul ajutor medical, urmând a fi preluate de ambulanţele SMURD şi SAJ.

Incendiu la un gater din Slatina, pornit de la un scurtcircuit

Astăzi pe la amiază pompierii au fost  anunțați că la un gater din comuna Slatina a inzbucnit un incendiu. Au intervenit pentru stingerea acestuia pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni și lucrători SVSU, cu 6 autospeciale de stingere.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 Incendiul a cuprins o hală, construită din lemn și acoperită cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați.

Citeste si: În Timișoara, un azil de bătrâni a fost evacuat, după ce un bătrân și-a aprins țigara în timp ce purta mască de oxigen

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 13:00.  Au ars hala unui gater pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și două utilaje de prelucrare a lemnului.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei și depozitul de cherestea. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect sau deteriorat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI