Close sidebar
Close sidebar

Doi catelusi au cazut intr-o groapa adanca, unde se afla o cobra. Ce s-a intamplat apoi e incredibil!

Deseori auzim povesti uimitoare despre lumea necuvantatoarelor, iar cu cat sunt mai periculoase, cu atat povestea devine mai greu de crezut.

,


DISTRIBUIE
acest articol

O astfel de poveste a avut loc in satul indian Punjab. Doi catelusi au cazut intr-o fosa, extrem de adanca. Stapanul lor a vazut ca cei doi catelusi lipsesc si a auzit latratul mamei lor.

Barbatul s-a uitat in put si a ramas socat. O cobra statea langa cei doi catelusi. Surprinzator, sarpele nu s-a apropiat de cei doi pui. Ba dimpotriva, parea ca ii tine departe de jumtatea cealalta a fosei, plina cu apa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Catelusii au stat acolo 48 de ore, dupa care, cu ajutorul autoritatilor au fost scosi la suprafata teferi, in timp ce sarpele a fost eliberat in padure, relateaza brightside.me.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI