Cei doi frati au crescut in centre de plasament diferit in nordul regiunii Aube, din Franta, si s-au intalnit din intamplare In 2006, fara sa stie ca au aceeasi mama. Au inceput o relatie si au descoperit ca sunt frati doar cand au depus actele pentru certificatul de nastere al fetitei lor, Oceane.

Potrivit IB Times, cuplul s-a despartit, apoi Rose-Marie a crescut fetita singura. Legea in Franta spune ca doar unul dintre parinti poate fi recunoscut pe certificatul de nastere al fetitei, avand in vedere relatia incestioasa dintre cei doi, noteaza Daily Mail.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Mama a contestat acest lucru, iar instanta a acceptat ca cei doi sa fie recunoscuti drept parintii copilei.

“Fetita de 8 ani locuieste cu mama ei inca de la nastere. Tatal nu are o legatura stransa cu fiica ei”, au declarat judecatorii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si