Close sidebar
Close sidebar

Doi fraţi care locuiau împreună s-au aruncat de la etaj pentru că nu mai aveau bani de întreținere

Doi fraţi care locuiau împreună şi care au rămas fără bani de întreţinere s-au aruncat de la etajul 5, în Baia Mare. Unul dintre ei a supravieţuit, însă starea lui e critică.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Sursa: vasiledale

Tragedie a avut loc, duminică de dimineaţă, într-un bloc din Baia Mare, unde doi fraţi s-au aruncat împreună de la etajul 5 al blocului în care locuiau.

Cei doi, unul de 35 de ani, celălalt mai mare, au rămas orfani de ambii părinţi de ceva vreme şi nu mai aveau bani să plătească întreţinerea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Mihai Neşu a descoperit credinţa ortodoxă la o mânăstire din deşertul Arizona! Cum l-a învăţat un preot să îşi salveze sufletul după ce a paralizat!

Citeste si: Viorica Dăncilă a numit un fost fotbalist în funcţia de subprefect al judeţului Bacău: „Când am constatat că nu pot ajunge fotbalistul care mă visam, am optat pentru politică”

Citeste si: Marian Oprişan s-a împrumutat cu 50.000 de euro de la mama lui! "Baronul de Vrancea" a primit şi o parte din pensia acesteia!

Cei doi au decis să se sinucidă împreună şi au plonjat în gol, de la balconul apartamentului pe care-l moşteniseră de la părinţi.

Unul dintre fraţi a murit pe loc, iar al doilea a supravieţuit, însă prezintă răni grave.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI