Close sidebar
Close sidebar

Doi frati din Galati vand croissante de milioane de euro in toata Europa

Doi frati din Galati au o afacere de succes, ei reusind sa vanda croissante in mai multe tari.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Emil si Valentin Ancuta au construit o fabrica de patiserie in locul unei vechi crame din Galati.

„Mi-a luat zece ani sa imi iasa croissantul asa cum vreau eu“, a povestit Valentin Ancuta pentru newmoney.ro. El, alaturi de fratele sau Emil, sunt producatorii croissantelor Derpan, o afacere de peste opt milioane de euro.

Cei peste 250 de angajati lucreaza in patru schimburi, iar produsele lor ajung in 12 tari. Compania produce in principal croissante cu diverse umpluturi, dar portofoliul a fost extins si la snacksuri, briose, strudele si cozonacei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In 2002, cand au hotarat sa-si faca propria lor afacere, mai intai au intrat pe distributie, dar dupa ceva timp si-au dat seama ca nu este o afacere de viitor pentru o firma mica. “Ne-am ales din produsele pe care le distribuiam. Ni s-a parut ca asta ar fi nisa (croissantele, n.r.)“, a povestit Valentin Ancuta.

Asa ca  au cumparat o linie de fabricatie si in timp s-au perfectionat, au angajat specialisti si au cumparat linii automate. Acum, croissantele fabricate la Galati se vand in mai multe tari si au ajuns pana in Marea Britanie, Cehia, Ungaria sau Serbia.
 

Foto: NewMoney.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI