Close sidebar
Close sidebar

Doi gunoieri au gasit pe strada o geanta plina de bani! Gestul facut de ei imediat dupa merita respect!

Doi muncitori de la salubritate din Brasov au dat dovada de un spirit civic extraordinar dupa ce au mers la sectia de Politie sa predea o geanta cu bani pe care au gasit-o pe banca.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei au gasit geanta pe o banca in centrul orasului si n-au stat deloc pe ganduri si s-au indreptat cu ea la sectia de Politie. Oamenii legii au facut cercetari in acest sens si au constatat faptul ca ea apartinea unei cetatene filipineze care fusese in vizita in Brasov. In geanta era aproape 1.000 de dolari, doua telefoane mobile, dar si documentele proprietarilor.

Filipineza si iubitul ei au fost extrem de fericiti cand au aflat ca cineva le-a inapoiat bunurile, incat a tinut sa le multumeasca in scris politistilor, dar si celor doi lucratori de la salubritate care au inapoiat bunurile gasite.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI