Close sidebar
Close sidebar

Doi morti si sapte raniti intr-un accident produs pe DN 65

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite intr-un accident produs sambata pe Drumul National 65, in judetul Olt, intre Slatina si Bals.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc pe DN 65 Slatina- Bals, in localitatea Padurea Sarului, fiind implicate doua autoturisme.

in urma accidentului doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, Alin Basasteanu.

Potrivit acestuia, sapte dintre victime circulau intr-un autovehicul cu tot atatea locuri, iar alte doua se aflau in al doilea aututurisam implicat in accident. La sosirea echipajelor medicale, una dintre persoanele implicate in accident era decedata, iar o alta victima a fost scoasa de catre echiopajele de descarcerare inconstienta, ulterior fiind declarat decesul.

O a treia persoana implicata in accident este grav ranita, la ora transmiterii acestei stiri echipajul medical de pe elicpterul SMURD incercand sa o stabilizeze in ambulanta pentru victime multiple. Ceilalti raniti ai leziuni care nu le pun in pericol viata, unii dintre ei refuzand transportul la spital.


 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

La locul accidentului intervin elicopterul SMURD, o ambulanta pentru victime multiple, cinci echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanta si echipajul de descarcerare.

Traficul rutier in zona accidentului se desfasoara ingreunat, pe un singur fir, precizeaza Centrul Infotrafic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI