- Vedeti?! Asta e presiunea. Cat poate sa consume? Metri cubi de apa, consumati: 1 357. Daca un salariu in Romania este de 2000 de lei, sa platesti numai apa, 9000 de lei, in bani noi, cazi.
 
Domnul Ilie nu are nici piscina si nici vreo orezarie dar, potrivit ultimei facturi, a consumat apa cat pentru un an!

Vasile Ilie- reclamant: Dupa dansii, ultima citire a fost in iulie, iar 1357 i-am consumat in 5 luni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La un simplu calcul, aflam ca pensionarul ar fi consumat 400 de metri cubi pe luna. Adunati si transformati in lei, omul ajunge dator-vandut: 1 357 M3= 9 000 LEI

Vasile Ilie- reclamant: Aveti piscina? Nu am piscina, suntem doua persoane, nu am gradina.

Casa cu o curte nu foarte generoasa se intinde pe o suprafata de 400 de metri patrati.

Proprietarul spune ca nici daca ar fi lasat robinetul sa curga permanent, timp de o luna, nu ar fi trebuit sa consume atat, dar cu toate acestea apometrul il contrazice.
 
Vasile Ilie: Nu am cuvinte sa spun.

Barbatul nu vrea sa lase lucrurile asa, mai ales ca la mijloc e vorba despre o suma uriasa: a facut plangere la societatea de distributie a apei potabile, iar angajatii trimisi in teren i-au luat apometrul pentru o verificare metrologica.

Cu toate acestea, directorul societatii nu pare surprins de cantitatea uriasa de apa care apare pe factura.
 
Gheorghe Vasilescu- dir. C.U.P. Focsani: Verificarea metrologica are acest rol de a verifica incadrarea lui in clasa de precizie si erorile contorului. Din experienta noastra, sau din cazurile de pana acum, nu sunt erori de inregistrare atat de ample, incat sa conduca la astfel de consumuri. Acolo a fost un consum. Ce banuiti? Nu stiu. Nu au piscina, oamenii acestia, domnule director. Pot fi alte situatii.
 
Domnul Ilie este convins ca are dreptate si chiar daca verificarea metrologica nu-i va da dreptate, omul spune ca tot are de gand sa dea in judecata societatea de distributie a apei curente.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si