Close sidebar
Close sidebar

Doi politisti din Timisoara, acuzati ca ar fi batut un barbat fara sa aiba vreun motiv. Imaginile sunt socante!

Un barbat acuza doi oameni ai legii din Timisoara ca l-au batut fara niciun motiv. Totul a fost filmat de o camera de supraveghere. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O camera de supraveghere surprinde interventia in...."forta" a oamenilor legii. Agentii,doi la numar, au un schimb de replici cu soferul. Politistii il trantesc pe barbat pe masina, iar dupa ce duc o adevarata lupta ca sa-l incatuseze se prabusesc cu totii la pamant.

Cu cateva minute inainte, soferul si politistii erau in trafic, fiecare pe banda lui. Ambele mas

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

ini s-au oprit la o trecere de pietoni ca sa acorde prioritate, insa cum cei de pe trotuar nu au avut intentia sa travesreze, barbatul a trecut mai departe. Agentii s-au luat dupa el si l-au oprit, de acolo pornind seria de abuzuri, sustine victima.

Barbatul a scos un certificat medico-legal si a depus o plangere la politie.  In replica, superiorii agentilor au trimis un comunicat in care spun ca are loc o ancheta interna. In functie de rezultat, procurorii ar putea deschide dosar penal pentru abuz in serviciu.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI