Aceștia au vârste de 19, respectiv 21 de ani, și ar fi sustras cinci biciclete, în valoare de peste 9.000 de lei. Furturile au avut loc în comuna Podari, Craiova.

Citește și: Trei muncitori din Hunedoara sunt acuzați de furt. A fost deschis dosar penal

După audierea celor doi în baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a cinci infracțiuni de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Un bărbat din Botoșani a fost jefuit în timp ce negocia o partidă de amor. El a fost ademenit într-un loc întunecat

Un bărbat din Botoșani a fost jefuit în timp ce negocia o partidă de amor. El a fost ademenit într-un loc întunecat

Un bărbat care încerca să negocieze o partidă de amor a fost lăsat Oamenii legii au intervenit de îndată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul s-a panicat atunci când a realizat că singura senzație tare de care avea parte era legată chiar de furtul telefonului mobil și a banilor pe care îi mai avea în buzunar.

Citește și: Un bărbat din Bacău a fost reținut după ce a furat pensia unei bătrâne

Victima fusese atrasă într-un gang de o tânără de 28 de ani, sub pretextul negocierii cu partenerul său plata pentru servicii sexuale.

Bărbatul a constat că cei doi îi furaseră telefonul mobil și portofelul.

Citește și:  Ești din București și urmează să te întâlnești cu o fată? Vezi aici top 3 motive pentru care să ai prima întâlnire la restaurant!

Jandarmii le-au întocmit celor doi actele de sesizare a organelor de urmărire penală, sub aspect săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, potrivit  antena3.ro

Un bărbat din Bacău a fost reținut după ce a furat pensia unei bătrâne

O bătrână din Păunești, județul Vrancea, a rămas fără pensie după ce un bărbat din județul Bacău i-a sustras suma de bani.

"La data de 09.02.2023, în jurul orei 13,00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Păuneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că în data de 09.02.2023, în jurul orei 12,30, un bărbat i-ar fi sustras unei femei din comuna Păuneşti suma de 1.340 de lei, pe care o avea depozitată pe un pat din casă, bani pe care abia îi primise de la agentul poştal, reprezentând pensia pe luna în curs.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O bătrânică din Satu Mare a rămas fără economiile de o viță după ce un hoț i-a spart casa. Suma uriașă pe care i-a furat-o

Imediat, poliţiştii au demarat cercetările specifice pe raza de competenţă, iar după aproximativ jumătate de oră persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată, fiind vorba un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din judeţul Bacău", a precizat IPJ Vrancea. 

Citește și: Trei muncitori din Hunedoara sunt acuzați de furt. A fost deschis dosar penal

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si