Close sidebar
Close sidebar

Doi tineri fac furori pe internet! Alex si Gabi realizeaza experimente sociale si descopera reactiile uimitoare ale romanilor! Recent, au furat dintr-o cafenea!

Doi tineri din Bucuresti ii surprind pe romani in situatii delicate si ii fac vedete pe internet.

Gabriela Grigoriev,


DISTRIBUIE
acest articol

De la cedarea locului in autobuz, la aruncarea deseurilor, pana la inchirierea iubitei si furturi sub ochii lor, tinerii sunt gata sa distruga sau sa confirme mituri despre comportamentul tipic romanesc. Gabi Feresteanu si Alex Tudor (TheLink) sunt cei doi tineri care fac experimente sociale si le posteaza pe canalul lor de youtube #peromaneste. Tinerii au succes neasteptat, caci in mai putin de o luna au strans peste 14.000 abonati si 100.000 vizualizari.

Unul din experimentele sociale facute de ei a creat valva pe internet. Intr-o cafenea celebra din Bucuresti, tinerii au supus clientii unei situatii delicate. Mame care isi fac copii complici la furt, dar si tineri care incurajeaza astfel de indeletiniciri, toate acestea fac parte din rutina zilnica a romanilor.  Gabi si Alex au intrat in cafenea si au inceput sa fure, desigur cu acordul patronilor, in vederea realizarii unui experiment social.

Un alt membru din echipa lor filmeaza reactiile persoanelor prezente acolo. “Concluzia e ca doar 3 dn 10 romani au raportat furtul”, spun tinerii. Un alt experiment social recent facut de ei i-a pus la incercare pe cativa barbati. Alex si Gabi le-au cerut sa-si inchirieze iubita pentru 50 de euro!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI