Close sidebar
Close sidebar

Doi turisti au fost loviti pe trecerea de pietoni in Constanta. Soferul vinovat era beat si a fugit de la locul accidentului

Doi turisti au fost raniti in noaptea de sambata spre duminica in Navodari, in timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Constanta: Doi turisti au fost loviti pe trecerea de pietoni de un sofer beat care a parasit locul accidentului

Soferul vehiculului care i-a lovit a parasit locul accidentului, el fiind identificat de politisti dupa cateva ore, cand s-a stabilit ca acesta consumase bauturi alcoolice.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 3.00, un barbat in varsta de 31 de ani, a condus un autoturism pe DC 86, in localitatea Navodari, dinspre Constanta catre Navodari.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ajungand la marcajul pietonal din dreptul campingului Soleil, el a accidentat usor doi tineri, de 20 de ani, respectiv 18 ani, care traversau pe trecerea de pietoni, din stanga conducatorului auto.

Dupa producerea accidentului rutier soferul a parasit locul faptei, fiind identificat in jurul orei 07.30.

Politistii rutieri au stabilit ca barbatul se afla sub influenta bauturilor alcoolice- 0,57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Acestuia  i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Tanarul ranit, de 20 de ani, este Olanda, iar fata de 18 ani are dubla cetatenie, ambii fiind turisti.

soferul este cercetat pentru conducere sub influenta alcoolului, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI