Close sidebar
Close sidebar

Doliu în fotbalul românesc! Fostul fotbalist Nicolae Argeşeanu a încetat din viaţă!

Veste tristă pentru sportul românesc. În urmă cu puţin timp s-a anunţat decesul unuia dintre cei mai talentaţi fotbalişti pe care i-a dat judeţul Vrancea, Neculai Argeşeanu.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Culai Argeşeanu, cum îi ziceau prietenii, avea 51 de ani şi se afla de mai mulţi ani în Germania. Se pare că decesul său a survenit ca urmare a unui stop cardiac.

Fostul fotbalist a fost atacant şi a jucat la Unirea Focşani la mijlocul anilor `80. Apoi a fost luat de antrenorul Gheorghe Constantin la echipa de divizie A FC Olt. După puţin timp s-a întors la echipa focşăneană.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

După Revoluţia din Decembrie 1989, Argeşeanu a plecat în străinătate şi a jucat fotbal la echipe din ligile inferioare, în Germania.

”Culai Argeşeanu a făcut parte dintr-o generaţie foarte bună a fotbalului vrâncean. Avea viteză, dribling, detentă, şut cu ambele picioare. După părerea mea, Culai Argeşeanu a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti produşi de Vrancea. Păcat că n-a avut şansă”, a declarat antrenorul echipei CSM Focşani 2007, Vasile Burgă, fost coleg cu Argeşeanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI