Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea academică: Unul dintre cei mai valoroși profesori a murit

Este doliu la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Profesorul universitar Constantin Marius Chiliban s-a stins din viață.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Profesorul conf. univ. dr. ing. Constantin Marius Chiliban a decedat în cursul zilei de luni. Acesta a format, de-a lungul anilor, o mulțime de studenți ai Facultății de Inginerie din cadrul ULBS. Trupul neînsuflețit al îndrăgitului profesor universitar a fost depus la capela mare a Bisericii din Groapă din Sibiu. Slujba de înmormântare va avea loc miercuri, 1 iulie.

Decesul profesorului Chiliban a întristat o mulțime de oameni, de la cadre didactice și până la studenți. În acest sens, unul dintre foștii elevi ai îndrăgitului profesor și-a dorit să îi transmită un ultim gând. Admirația cu care vorbește denotă faptul că Marius Chiliban a fost un profesor îndrăgit, care a reușit să formeze o mulțime de tineri.

Citeste si: Doliu în politica din România. Un important membru ALDE a murit la doar 53 de ani

„Rămas bun, domnule Profesor Chiliban! Încep prin a va mulțumi pentru tot ceea ce m-ați invatat, chiar dacă nu am fost printre cei mai buni elevi ai dumneavoastră, și m-am chinuit teribil sa iau examenele, ați avut un impact determinant și ați reusit sa ma treziți la realitate când poate credeam ca totul este foarte simplu”, spune Andrei Birsan, unul dintre elevii profesorului Chiliban, potrivit oradesibiu.ro.

Actriţa de origine argentiniană Linda Cristal, care a jucat alături de John Wayne, Tony Curtis şi Charles Bronson, a murit

Actriţa de origine argentiniană Linda Cristal, star al anilor 1960, a murit la Beverly Hills, la vârsta de 89 de ani. Ea a jucat în "Comanche", "Alamo", "The High Chaparral", "Mister Majestyk".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Doliu în politică. A murit înecat în iazul Viișoara

Decesul a fost confirmat de fiul ei Jordan Wexler, care a precizat că actriţa a murit în somn, potrivit Le Figaro. 

Ea va rămâne în memoria cinefililor ca o frumuseţe mexicană care le-a dat replica legendelor Hollywoodului precum: John Wayne, Tony Curtis, James Stewart, Charles Bronson. 

Citeste si: Doliu în showbiz! A murit Emil Gabor, tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor. Fiicele lui nu l-au condus pe ultimul drum

Linda Cristal a jucat în 20 de filme în Mexic până să ajungă la Hollywood pentru primul rol în engleză, în filmul "Comanche" (1956), de George Sherman, unde interpreta fata răpită a unui aristocrat spaniol din Mexic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI