Yoha, un tânăr component al unei trupe de K-pop a murit în mod subit, la numai 28 de ani. Vestea a venit ca un trăsnet pentru iubitorii genului muzical, mai ales ținând cont de faptul că acesta era și extrem de tânăr. Kim Jeong-hwan, cunoscut ca Yohan în Coreea de Sud, făcea parte din trupa de K-pop TST și, potrivit The Guardian, decesul său a fost anunțat de casa de producție cu care colabora, KJ Entertainment.

Citeste si: Cum au ajuns Jador și iubia sa Georgiana la secția de poliție în seara în care a avut loc scandalul: „Aveau iarbă în gură, erau plini de ciulini”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Ne pare rău că trebuie să transmitem cea mai nefericită și tristă veste. Pe 16 iunie, componentul trupei TST Yoahn a părăsit lumea aceasta. Familia sa este în doliu”, a transmis casa de producție a trupei, după cum mai informează sursa citată.

Citeste si: PSD: Datele oficiale despre COVID-19 şi-au pierdut orice fărâmă de logică, au ajuns o loterie

Pentru moment, cauza morții tânărului artist nu este cunoscută, mai relatează The Guardian.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si