Doru Ana a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în anul 1980 la clasa profesorilor Olga Tudorache și Florin Zamfirescu. 

Marele actor Doru Ana s-a stins din viață la vârstă de 68 de ani

”Drum lin în lumină, Doru Ana (28 februarie 1954- 11 octombrie 2022)”, a fost mesajul transmis de Casa de Producție TVR.

Citeste si: VIDEO- A murit Mihail Gorbaciov, președintele sovietic care a dărâmat Cortina de Fier

A urcat pe scena teatrelor Bulandra, Comedie, Național, Creangă, sau în numeroase teatre din țară, la Brașov, Sibiu sau Ploiești.

Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare

„Dragul meu profesor, Doru Ana! Dumnezeu sa îl odihneasca!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Astazi, unul din profesorii mei de la clasa de actorie, a plecat intr-o stea. Actorul DORU ANA.Dumnezeu sa il odihneasca!”, a scris Medeea Marinescu.

Citeste si: Actorul Alexandru Lulescu va fi înmormântat luni la Cimitirul Bellu

„Ati plecat discret domn profesor... Dumnezeu să vă odihnească în pace!” - a scris Silviu Mircescu.

„Dumnezeu sa-l ierte! Pot sa spun ca a fost unul dintre profesorii mei preferați care m-a susținut pana la capăt! un actor talentat alături de care am avut ocazia sa joc în Inima de tigan și sa ma îndrume în facultate!”, a scris Dana Hauer Viktor Mihailovici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si