Decesul său a fost anunțat ieri, pe 28 aprilie. Avea doar 56 de ani. De-a lungul timpului, a lucrat pentru publicații precum Dreptatea, Cotidianul, Epoca, Viitorul, România Liberă, PrintMagazin și Agrointel.

Citeste si: Gabriela Firea analizează redeschiderea parcurilor din Bucureşti şi va propune acest lucru Comitetului Municipal pentru Situaţii Speciale de Urgenţă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Administraţia Prezidenţială, anunţ privind respingerea legii pentru autonomiei Ţinutului Secuiesc

Citeste si: Ce reguli noi trebuie să respecte turiștii în sezonul estival

A fost, totodată, autor de cărți despre Revoluția din 1989 și despre revolta care a avut loc în Piața Universității, în 1990. La România Liberă a fost angajat cea mai lungă perioadă, din 1992 până în 2013. A fost, de asemenea, membru și în consiliul de conducere al asociației “21 Decembrie” din București, pînă în 2009, când a fost dat afară.
Romulus Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, după care și-a continuat studiile la Academia Națională de Informații, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Stiințe Economice și Facultatea de Drept.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si