Close sidebar
Close sidebar

Doliu în presa din România! Romulus Cristea, un cunoscut jurnalist, s-a stins din viață

Romulus Cristea a murit la vârsta de 56 de ani în urma unui atac de cord.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Decesul său a fost anunțat ieri, pe 28 aprilie. Avea doar 56 de ani. De-a lungul timpului, a lucrat pentru publicații precum Dreptatea, Cotidianul, Epoca, Viitorul, România Liberă, PrintMagazin și Agrointel.

Citeste si: Gabriela Firea analizează redeschiderea parcurilor din Bucureşti şi va propune acest lucru Comitetului Municipal pentru Situaţii Speciale de Urgenţă

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Administraţia Prezidenţială, anunţ privind respingerea legii pentru autonomiei Ţinutului Secuiesc

Citeste si: Ce reguli noi trebuie să respecte turiștii în sezonul estival

A fost, totodată, autor de cărți despre Revoluția din 1989 și despre revolta care a avut loc în Piața Universității, în 1990. La România Liberă a fost angajat cea mai lungă perioadă, din 1992 până în 2013.

A fost, de asemenea, membru și în consiliul de conducere al asociației “21 Decembrie” din București, pînă în 2009, când a fost dat afară.
Romulus Cristea a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, după care și-a continuat studiile la Academia Națională de Informații, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, Facultatea de Stiințe Economice și Facultatea de Drept.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI