Close sidebar
Close sidebar

Doliu în presa din România: Unul dintre cei mai talentați jurnliști a murit

Doliu în presa vasluiană. Adrian Baciu, alintat de colegi “Duțu”, fotoreporter la Vremea Nouă, a fost condus luni pe ultimul drum de aproximativ 200 de persoane.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Nu era bãtrân, asa cum ar putea crede unii. La cei 61 de ani ai săi, din contră, ar mai fi avut mulți ani de povestit, de predat lecții către noua generație, de imortalizat povești pentru nepoți. Dar, Dumnezeu a avut un alt plan pentru acest om echilibrat, pe care nu l-ai fi auzit niciodată să se plângă de ceva.

Citeste si: Doliu în muzica populară: Celebrul cântăreț a murit

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Nici măcar despre faptul că moartea îi dă târcoale… Duțu Baciu a acceptat totul cu tristețe și demnitate, înțelegând că boala cumplită de care suferea nu i-a dat nicio speranță.

Si a lăsat tuturor un gol în piept, pentru că Duțu a însemnat imaginea unui oraș, a unui județ”, scriu jurnaliștii de la Vrema nouă.

Citeste si: Actrița Patricia Grigoriu a murit

La înmormântare au fost prezenți șefi de instituții din tot județul, persoane publice, prieteni sau simple cunoștinte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI