Anunțul morții jurnalistului Emanuel Isopescu a fost făcut de bunul său prieten Emil Hossu-Longin care a transmis vestea într-o postare pe o rețea de socializare.

Mesajul postat de fiica jurnalistului Emanuel Isopescu 

Fiica cunoscutului om de presă, Ioana Isopescu, a transmis un mesaj în care anunța faptul că tatăl său a trecut într-o altă lume, mult mai bună.

„Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020.

Tătucă, rămas bun”, a transmis Ioana Isopescu, într-o postare pe Facebook.

Citeste si: A murit Erick Morillo, DJ-ul care a creat hitul "I Like To Move It". Avea doar 49 de ani

Emanuel Isopescu
Emanuel Isopescu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La rândul său, Emil Hosu Longin a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, la scurtă vreme după ce a aflat că mentorul său în ale jurnalismului s-a stins din viață.

„E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent.

Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin în postarea pe care a publicat-o pe Facebook.

Emanuel Isopescu s-a retras din viața publică de peste 10 ani

Emanuel Isopescu s-a retras din viața publică de mai bine de 10 ani, din cauza unor probleme e sănătate, dar și a unor „decizii proaste” așa cum recunoștea în urmă cu câteva luni.

Citeste si: A murit academicianul Emilian Popescu

În urmă cu câteva luni, Emanuel Isopescu a făcut un apel disperat solicitând ajutor din cauza problemelor de sănătate extrem de dificile cu care se confrunta.

„Caut cu deznădajde o femeie care să aibă grijă nu de mine ci de interesele mele: fisc, Primărie, avocați, aprovizionare, liniștea fiicei mele care se confruntă cu > 2-3 ore pe zi combinate în orice fel de variante. Evident, nu am banii unui bătrân italian dar ne putem înțelege. Vă rog, ajutați-mă!​”, scria cunoscutul prezentator.

Citeste si: Doliu în lumea medicală: un mare doctor, care a realizat primul transplant de măduvă, a murit de COVID-19

Emanuel Isopescu a lucrat în mai toate televiziunile mari din România, până când a fost obligat să se retragă în urmă cu aproape zece ani. El a suferit o operație dificilă pe cord, iar după ce s-a refăcut a pus punct carierei de jurnalist. Ulterior s-a stabilit într-o comună din județul Tulcea unde și-a deschis o pensiune turistică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si