Un celebru fotbalist a recurs la un gest necugetat și și-a pus capăt zilelor la vârsta de 27 de ani.

Citește și: Mai mulți minori au amenințat că-și pun capăt zilelor după ce le-au fost închise conturile unui joc online. Autoritățile au pornit o campanie de informare în școli

În urmă cu ceva timp, acesta a suferit un accident și nu a mai reușit să joace pentru prima ligă. Apropiații nu știu ce l-a dus pe sportiv să recurgă la un asemenea gest.

Polițiștii continuă să facă cercetări.

Citește și: Fostul fotbalist Roland Stănescu s-a sinucis la doar 32 de ani. De ce a făcut acest gest

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anunțul trist al decesului lui Karim Gazzetta a fost făcut de clubul FC Servette, unde acesta a jucat o bună parte din cariera sa. Acesta era jucătorul echipei HSK Zrinjski Mostar.

Citește și: VIDEO| Un băiat de 14 ani din Bistrița a fost găsit spânzurat: adolescentul ar fi acceptat o provocare de pe internet

Fostul fotbalist Roland Stănescu s-a sinucis la doar 32 de ani. De ce a făcut acest gest

Roland Stănescu, fost fotbalist la echipele Petrolul Ploieşti, FC Argeș și alte cluburi din Liga I și Divizia B, s-a sinucis sâmbătă, la vârsta de 32 de ani, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Roland Stănescu a murit  sâmbătă, la vârsta de 32 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din orașul Voluntari.

Citeste si:  O fată de 17 ani a alunecat în râul Moldova, iar fratele ei de 18 ani a sărit după ea. Finalul este tragic

În ultima perioadă, tânărul sportiv  avea probleme medicale, trecând printr-o depresie, scrie  presa locală. El a mai avut tentative de sinucidere și în trecut, pe vremea când era jucător la FC Argeș.

Autoritățile din județul Ilfov au informat ieri că o persoană a murit în urma unei căderi de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Citește și: Doliu în muzică. O celebră cântăreață și actriță a pierit la 35 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si