Close sidebar
Close sidebar

Doliu la Pitesti. Un cunoscut om de afaceri a fost gasit mort in locuinta lui. Care a fost cauza decesului

Un om de afaceri din Pitesti a fost gasit mort in locuinta lui, marti seara. Barbatul avea 55 de ani si se pare ca s-ar fi electrocutat cu o pompa cu care uda gradina.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a fost gasit decedat de catre familie, care a sunat la 112. La locuinta omului de afaceri a sosit de urgenta o ambulanta si, in ciuda eforturilor medicilor, victima nu a mai putut sa fie salvata. Barbatul este un cunoscut om de afaceri si, potrivit presei locale, numele lui este Emilian Durdui. Anchetatorii spun ca prima ipoteza a cauzei decesului ar fi ca s-a electrocutat cu o pompa pe care o folosea sa ide gradina.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la morga si dupa efectuarea necropsiei se vor stabili cauzele exacte ale decesului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI