Primarul Vergil Sârbu, în vârstă de 73 de ani, a decedat în acest weekend, în urma unor grave probleme de sănătate, transmite Olt TV.

Citește și: Vești proaste pentru Loredana, tânăra care și-a ucis colega de cameră la Mangalia și i-a ascuns trupul sub o bancă din parc

Este doliu în comunitatea din Rotunda, județul Olt. Edilul aflat la cel de al patrulea mandat de primar a decedat în urma unor probleme grave de sănătate.

Sârbu ar fi suferit recent și un accident vascular cerebral. Primarul localității situate în vecinătatea municipiului Caracal suferea de o boală incurabilă de aproximativ 2 ani.

Surse politice spun că primarul a intenționat, cu doi în urmă, să se retragă din activitate, în cele din urmă acceptând să-și ducă până la capăt și cel de-al patrulea mandat câștigat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Cine era primarul Vergil Sârbu

Cine era primarul Vergil Sârbu

[Sursa foto: Facebook]

Cine era primarul Vergil Sârbu

Vergil Sârbu era ales în funcție din 2008, reprezentând Partidul Social Democrat.

Fostul edil a fost colonel de poliție, ocupând mulți ani postul de șef al Serviciului Pază și Ordine din cadrul Poliției Județene Olt.

În administrație a intrat candidând din partea Partidului Social Democrat și câștigând de patru ori alegerile locale.

Primarul Sârbu a fost un lider apreciat în comunitatea sa, dornic mereu să îmbunătățească viața locuitorilor din Rotunda. Cu toate că se confrunta cu probleme de sănătate, el și-a continuat serviciul în cadrul administrației locale până în ultimele clipe.

Doliu pe scena politică înainte de alegerile locale. A murit un reputat primar din PSD

Doliu pe scena politică înainte de alegerile locale. A murit un reputat primar din PSD

[Sursa foto: Facebook]

Recent, primarul în vârstă de 73 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Moartea sa a adus un profund regret în rândul locuitorilor din Rotunda, care l-au apreciat și respectat pentru munca sa în folosul comunității. Zeci de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de Facebook a Primăriei Rotunda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si