Este singura imagine care dovedeste ca fiul lui Donald Trump, impreuna cu nepotul acestuia, sunt in Romania! In poza este Barron Trump, care a fost surprins pe aeroportul din cluj ieri, in jurul pranzului.

TRUMP JR, LA CIMITIRUL VESEL

Trump junior, impreuna cu fiul sau, ar urma sa ajunga in seara aceasta la cimitirul din Sapanta, unde este deja forfota mare. 

Muncitorii spala pe jos, strang gunoiul si cosmetizeaza florile- totul, pentru a-l primi regeste pe fiul presedintelui SUA... chiar daca nu toti stiu cine e!

Fiul celui mai puternic om al lumii, Trump junior, ar vrea sa vada cu ochii lui cimitirul vesel, cunoscut pentru crucile colorate si satirele scrise in dreptul fiecarui mormant. Astazi, Donald a vizitat un castel din Transilvania, spun surse locale, dar nu inainte de a merge la o noua partida de vanatoare in judetul Alba.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

VANATOR IN ROMANIA

-Am inceput sa vanam de la o varsta frageda. Puritatea, natura sunt lucruri invatate de la bunicul nostru si e ceva ce ne place cu adevarat.

Ieri, fiul de 39 de ani al presedintelui Statelor unite  ar mers pe un domeniu de vanatoare din Giurgiu, unde a putut prinde caprioare si mistreti. Intr-un interviu pentru presa americana, Donald Trump junior spunea ca vanatoarea pentru calitatea trofeelor nu este doar un moft.

Trump junior si fiul sau de 11 ani ar fi ajuns in Romania luni, si ar urma sa plece inapoi in SUA dupa vizita la cimitirul vesel. Nimeni nu stie cu certitudine, iar asta pentru ca ambasada sua in romania nu a vrut sa comenteze despre acest aspect.

Sunt primele imagini cu Donald Trump junior in Romania! Fiul presedintelui american si-a facut aparitia fara perdea la cimitirul vesel din Sapanta.

Inainte de venirea lui, localnicii si muncitorii deopotriva s-au pregatit temeinic: muncitorii AU SPALAT pe jos, au STRANS gunoiul si au COSMETIZAT florile. Totul, pentru a-l primi regeste.

Fiul celui mai puternic om al lumii, Trump junior, A VRUT sa vada cu ochii lui cimitirul vesel, cunoscut pentru crucile colorate si satirele scrise in dreptul fiecarui mormant.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si