Close sidebar
Close sidebar

Doreen Keogh a murit la 91 de ani. Era celebra pentru rolul sau din serialul "Coronation Street"

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre cele mai apreciate vedete de film de televiziune a incetat in viata chiar in Ajun de Anul nou.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Irlandeza Doreen Keogh a murit la varsta de 91 de ani. Ea era celebra pentru rolul din serialul "Coronation Street", iar decesul a fost facut chiar de catre echipa de productie a serialului si confirmat ulterior de familia artistei.

"Toti cei de la "Coronation Street" sunt intristati de vestile despre moartea lui Doreen Keogh. Gandurile noastre sunt cu familia, in timp ce acestia plang decesul unei persoane minunate.

Noi, impreuna cu publicul nostru, plangem decesul unei actrite foarte speciale", a declarat John Whiston, producatorul Creativ de la ITV Studios, noteaza cei de la The Mirror.

Doreean Kogh a jucat in perste 320 de episoade in serialul respectiv, dar si in numeroase alte productii cinematografice. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI