Close sidebar
Close sidebar

Dorohoi. Elevă snopită în bătaie de două fete. Întreaga scenă a fost filmată

O elevă de la liceul "Grigore Ghica", din Dorohoi, a fost snopită în bătaie de două colege de la liceul "Regina Maria", din același oraș.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

O elevă de la liceul "Grigore Ghica", din Dorohoi, a fost snopită în bătaie de două colege de la liceul "Regina Maria", tot din Dorohoi.

Potrivit Info Botoșani, bătaia a avut loc pe 23 ianuarie, în apropierea liceului "Regina Maria", în afara orelor de curs. Cele două eleve au fost filmate în timp ce o loveau pe cealaltă fată, însă până la această dată nu se cunosc motivele care stau la baza agresiunii. “Conducerea şcolii s-a autosesizat, chiar dacă faptele s-au produs în afara şcolii şi în afara orelor de curs. Pentru faptele respective, dar şi pentru că au stricat imaginea liceului, se pot dispune sancţiuni disciplinare în cazul celor două eleve”, a afirmat Hârtie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Botoşani, Gabriel Hârtie, că a fost declanşată o anchetă disciplinară în cadrul liceului. Toate cele trei eleve au fost amendate cu 100 de lei de către poliţie. Acum ele trebuie să meargă la psiholog.  

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI