Close sidebar
Close sidebar

Dosarul Vlad Pascu primește o nouă amânare. Când va ajunge iar în fața judecătorilor

Dosarul lui Vlad Pascu a trecut printr-o nouă amânare. Judecătoria Mangalia a stabilit o nouă dată pentru proces.

Antonia Cioanca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Judecătoria Mangalia a stabilit un nou termen pentru procesul lui Vlad Pascu. Dosarul șoferului care a provocat tragedia de la 2 Mai a fost amânat pentru data de 18 octombrie.

Adrian Cuculis, avocatul unora dintre victime, a explicat de ce au decis magistrații să amâne termenul pentru luna următoare.

Citește și: O femeie a fugit de acasă după ce i-a mărturisit fiicei sale că propriul frate o atacase cu un topor. Bărbatul și-ar fi lovit și mama

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Avocatul Cuculis: „Cred că a fost o eroare de comunicare”

Avocatul Adrian Cuculis a explicat că amânarea a fost dispusă pentru că încă nu s-au încheiat expertizele medico-legale pentru victimele accidentului de la 2 Mai care au fost rănite.

Expertizele sunt efectuate la Institutul Național de Medicină Legală (INML) din Capitală și sunt extrem de importante pentru acest dosar pentru că încadrarea juridică ar putea fi schimbată în funcție de concluzia la care ajung medicii legiști.

„Era previzibil că astăzi se amână.(...) Nu aveai ce să faci astăzi în afară de a stabili ce s-a întâmplat la expertiză, de ce nu sunt gata rapoartele.

Şi n-au fost gata rapoartele pentru că s-au solicitat anumite specializări suplimentare, de care, bineînţeles, medicii de la INML nu aveau cum să dispună în cadrul INML, au fost trimişi către ortopedie copiii, către chirurgie plastică, chirurgie reparatorie şi atunci aceste documente au mai durat puţin, până să ajungă la INML.

Şi INML să facă expertiza în baza acestor rapoarte emise de către alte instituţii, cum ar fi Spitalul de Urgenţă Floreasca, şi pe unde au mai fost ei trimişi, pentru că(...)

au avut nevoie de nişte verificări suplimentare din partea altor medici, pentru a se stabili dacă există o infirmitate permanentă sau nu.(...) Cred că a fost o eroare de comunicare, atâta tot.(...) Nu are nicio vină instanţa şi nici noi”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei tinerei moarte în accidentul de la 2 Mai.

Citește și: VIDEO Tatăl lui Sebi Olariu, mesaj sfâșietor la un an de la tragedia de la 2 Mai. Nu mai are speranțe că Vlad Pascu o să-și primească pedeapsa: „Suntem distruși. Încă îl mai așteptăm acasă”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI