Close sidebar
Close sidebar

Doua autovehicule s-au ciocnit pe autostrada Sibiu-Orastie, dupa ce soferul unei masini a facut infarct la volan

Doua autovehicule s-au ciocnit, miercuri, pe autostrada Sibiu – Orastie, in dreptul localitatii sibiene Apoldu de Sus, dupa ce soferul unei masini a suferit un infarct. Echipajul SMURD intervine si resusciteaza barbatul de 60 de ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Sibiu, pe autostrada Sibiu – Orastie, in dreptul localitatii Apoldu de Sus, un sibian de 60 de ani a suferit un infarct in timp ce conducea pe banda intai.

”A patruns pe banda de urgenta, a revenit partial pe banda intai si a fost acrosat de o autoutilitara condusa regulamentar”, au precizat reprezentantii Politiei. Potrivit acestora, nu sunt probleme de trafic.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au precizat ca se intervine pentru acordarea primului ajutor barbatului si se fac manevre de resuscitare.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI