Close sidebar
Close sidebar

Doua clanuri de romi se razboiesc in Lugoj

Mafia siciliana ar putea sa ia notite de la clanurile de romi din Lugoj! Scandalurile dintre doua familii se tin lant de foarte mult timp, dar in ultimele zile a atins apogeul.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

-Au dat cu pari in nevasta-mea, cu tarnacopul. Mi-au spart casa, geamurile. Uitati pietrele pe care le-au aruncat in fata casei mele.  

Intre cele doua familii din zona, scanteia conflictului mocnea de foarte multa vreme. De aceasta data insa, flacara s-a aprins de la o sicanare in trafic. Victimele sustin sa au fost urmarite pana acasa, unde masina aproape ca le-a fost facuta praf.

- Au venit 20 de persoane, stiu toti vecinii de aici. I-au vazut cu pietre, cu topoare. Uite, aici, cum e taiata masina cu topoare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cele doua familii nici nu-si mai amintesc de la ce a pornit, initial, conflictul. Insa razboiul dintre ele s-a desfasurat in mai multe etape, iar totul s-a invartit, mereu, in jurul banilor. Atacatorii si-ar fi dorit o taxa de protectie, bani pe care victimele nu aveau de unde sa-i plateasca.



- Au pretentia sa le dau 25 de mii de euro. Atunci am pace si liniste cu ei.
-O suma de bani ca daca nu le dam ne omoara in casa. Si i-am dat.+ 1.53- 2.03   In Italia, in ultimii anii i-am dat zece mii de euro. Au fost bani italieni. Acum i-am dat iarasi doua, trei mii, cand a murit socrul meu

-Ei se bat, se impaca.
Pai nu se bat acolo de sase luni? De sase luni se bat pe strada Caransebesului.

Prima cearta intre cele doua familii a aparut in urma cu 20 de ani. De atunci, localnicii au fost martorii multor scene de o agresivitate iesita din comun. Toate scandalurile se intamplau mereu in plina strada, astfel ca nu de putine ori a fost nevoie de interventia mascatilor pentru a potoli spiritele.


Agresorii au incendiat chiar si o cladire, din dorinta de a-si impune suprematia.

In urma ultimului scandal, 5 atacatori au ajuns la politie, unde sunt anchetati pentru distrugere, loviri si tulburarea linistii publice. Insa chiar si asa, razboiul dintre cele doua clanuri pare departe de a se fi incheiat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI