Close sidebar
Close sidebar

Doua cutremure au zguduit Romania astazi! Ce au in comun cu cele de ieri!

Primul cutremur s-a produs la ora 11:11. Seismul a fost inregistrat in judetul Gorj. A avut magnitudinea de 2,2 pe scara Richter, deci un cutremur de intensitate mica. A fost un cutremur de suprafata, inregistrat la adancimea de 12,7 kilometri.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Al doilea cutremur a fost inregistrat la ora 11:44. Seismul a avut intensitate scazuta, de 2,3 pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la 33 de kilometri adancime.

In urma cu o zi, un cutremur puternic resimtit in Buzau a fost inregistrat de INFP la o magnitudine redusa de 3,5 pe scara Richter. A fost un cutremur, de asemenea, de suprafata, inregistrat la adancimea de 16,5 kilometri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aceste cutremure reduse, precum cele de astazi, sunt inregistrate de aparatura INFP. Ele nu sunt simtite de catre oameni. In cazul in care vorbim de cutremure de suprafata cu intensitati mai ridicate, de peste 3,5, acestea se simt local.

”Stateam cu laptopul in brate, in pat, cand am auzit o bubuitura destul de puternica.

Initial nu mi-am dat seama ca e cutremur, apoi, dupa cateva secunde, am inceput sa simt ca se leagana patul. Totul a fost foarte rapid. S-a simtit tare la Buzau. Nu inteleg de ce INFP nu a functionat. A aparut ca este cutremur abia dupa cateva minute, cand deja aveam 'confirmarea' din presa”, a declarat pentru DCNews un locuitor din Buzau.

Sursa: DCNews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI