Close sidebar
Close sidebar

Doua femei din Braila s-au luat la bataie in plina strada, in fata unui copil de 3 ani. Minute in sir s-au paruit si s-au tavalit prin praf

Paruiala cumplita pe ulita, in fata unui biet copil! Doua femei s-au luat la bataie si s-au tavalit prin praf minute bune. Scena violenta l-a ingrozit pe un baietel de nici 3 ani, care a fugit intr-un suflet in casa. Cum s-a terminat totul, vedeti acum.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Priviti cum se tavalesc pe ulita cele doua femei- se trag de par una pe cealalta si se pun la pamant reciproc, de parca ar fi intr-un ring de box.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Lupta crancena se da sub ochii unui copil care nu pare sa aiba mai mult de trei ani. Speriat, minorul se duce in casa pentru a chema ajutoare. In tot acest timp, femeia in fusta albastra se ridica si matura pe jos cu rivala ei. Apoi cade si ea la pamant.

La un moment dat copilul apare cu un barbat in tricou galben, care vine intr-un suflet sa le desparta pe cele doua femei.

Omul o ridica pe femeia in fusta iar rafuiala se stinge subit. Nu se stie de ce se bateau cu atata patos cele doua localnice. Cert este ca imaginile au fost filmate  intr-un sat din Buzau. Momentan n-a fost depusa  nicio plangere la politie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI