Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Două fete s-au luat la bătaie din cauza unui băiat. Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă

Două fete, una de 14 ani şi alta de 15 ani s-au luat la bătaie într-un parc din Constanța, din cauza unui băiat. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii din Constanța s-au autosesizat după ce imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cazul bunicului pedofil și zoofil: a fost prins abia după ce a violat o găină. Bărbatul și-ar fi abuzat sexual nepoata minoră, precum și porcul, câinele și calul vecinilor

Bătaie între două minore din Constanța

Două minore s-au luat la bătaie într-un parc din Constanța, iar imaginile au fost văzute și de polițiștii Secției 1 din municipiu. Ei s-au autosesizat și au deschis o anchetă în acest caz.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Durere fără margini pentru familia lui Alexandru. A fost ucis în bătaie în Olanda

"Până la acest moment, au fost identificate tinerele în cauză, urmând a fi audiate. Precizăm faptul că nu există nicio sesizare referitoare la incidentul respectiv.

Totodată, poliţiştii s-au autosesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice", a anunţat IPJ Constanţa.

Motivul neînțelegerii ar fi un băiat

La scena în care fetele și-au împărțit pumni și palme au asistat mai mulți tineri. Aceștia în loc să intervină le-au încurajat pe fete și au filmat totul.

Citeste si: Una din fetele lui Adrian Corduneanu, cel mai temut interlop din Moldova, a fost atacată în Iași

Mărul discordiei dintre cele două ar fi un băiat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI