Close sidebar
Close sidebar

Doua medalii de aur si doua de argint obtinute de elevii romani la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani care au participat la Olimpiada Internationala de Chimie, desfasurata in Thailanda, au obtinut patru medalii - doua de aur si doua argint, iar acest rezultat plaseaza Romania pe locul locul al doilea in Europa si al saptelea in lume in clasamentul neoficial al celor 78 de tari participante, potrivit Ministerului Educatiei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cea de a 49-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie (IChO) a avut loc in perioada 6- 15 iulie, in Thailanda (Nakhon Pathom), iar echipa Romaniei a obtinut patru medalii.

Elevii medaliati cu aur sunt Alexandra Dima de la Liceul International de Informatica din Bucuresti, castigatoare a medaliei de argint la editia precedenta, si Paul Haidu-Gerea de la Colegiul National "Mircea cel Batran” din Constanta, care si-a egalat performanta de anul trecut. Medaliile de argint au fost obtinute de Anamaria Leonescu  de la Colegiul National "Sfantul Sava” din Bucuresti si Dorian Gabriel Muntean de la Colegiul National "Spiru Haret” din Tecuci.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI