Close sidebar
Close sidebar

Doua modele, admise la Academia de Politie. Cum arata viitoarele politiste

Amalia Herlas si Denisa Giorgi, doua modele, vor fi din aceasta toamna studente la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza".

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Odata absolvita Academia de Politie, ai un loc de munca asigurat si posibilitatea de a evolua pe plan profesional. Desi Politia in general e perceputa ca fiind o lume a barbatilor, consider ca si o femeie poate face fata cu brio provocarilor din domeniu", spune Amalia Herlas, fosta Miss Oradea si model de succes la M Models Romania, scrie bihon.ro.

„Frumusetea este un atu in orice domeniu, asa ca de ce nu ar putea fi si in Politie?”, considera tanara.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

"Academia de Politie a reprezentat cea mai mare dorinta a mea, ea mi-a acaparat toata atentia in acest timp de pregatire; din aceasta cauza si emotiile au fost pe masura. Nu e tocmai usor sa te concentrezi doar pe meditatii si ore de sport. Am ales sa concurez pe locurile Politiei de Frontiera. Din totalul de 64 de locuri scoase la concurs, sunt mandra ca am intrat a 16-a", spune Denisa Giorgi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI