Close sidebar
Close sidebar

Doua persoane au ajuns in stare grava la spital dupa ce s-au rasturnat cu masina in apropiere de Pascani!

Un grav accident rutier a avut loc astazi in apropiere de Pascani! Doua persoane au ajuns in stare grava la spital dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a produs in apropiere de Pascani, in localitatea Topile din comuna Valea Seaca. La volanul autoturismului se afla o femeie in varsta de 37 de ani, impreuna cu un baiat de 15 ani. La un moment dat femeia a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un cap de pod si s-a rasturnat. La fata locului au intervenit imediat politistii, criminalistii, pompierii si un echipaj medical al Serviciului de Ambulanta Judeteana Iasi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Am fost solicitati la ora 8.28 sa intervenim in localitatea Topile, comuna Valea Seaca, la un accident rutier cu victime. A fost dirijat un echipaj cu medic de la substatia Pascani, care la locul solicitarii a gasit doua victime. Este vorba despre o femeie de 37 de ani, conducatorul auto, ce prezenta politraumatisme prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral si traumatisme in zona cervicala, toracica si abdominala. Pacienta era stabila hemodinamic si respirator, constienta, iar dupa acordarea asistentei medicale a fost transportata la Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Municipal Pascani pentru investigatii de specialitate.

O a doua victima, un baiat de 15 ani, cu traumatism cranian minor, a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la acelasi spital", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi, pentru BZI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI