Close sidebar
Close sidebar

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite in urma unui accident rutier, in Bacau

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite in urma unui accident petrecut in judetul Bacau, dupa ce s-au rasturnat cu maşina pe marginea unei râpe, in incercarea şoferului de a evita impactul cu o autoutilitara care circula in fata sa.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul a avut loc in localitatea Balaneasa, pe DN 11 Bacau -  Onesti, dupa ce soferul masinii in care se aflau cele patru persoane, un barbat de 30 de ani, nu a respectat distanta fata de o autoutilitara care circula in fata sa si al carei sofer, o femeie de 20 de ani, facea un viraj la stânga peste marcajul continuu. in aceste conditii, barbatul de 30 de ani a tras dreapta de volan, a acrosat partea din dreapta-spate a masinii din fata sa si a iesit in afara soselei, unde s-a rasturnat pe marginea unei râpe.

In urma accidentului si-a pierdut viata o femeie de 61 de ani si un barbat de 43 de ani, ambii din comuna Livezi, care erau pasageri pe bancheta din spate. De asemenea, au fost raniti soferul de 30 de ani si pasagera din dreapta sa, o femeie de 34 de ani, care au fost transportati la Spitalul Municipal Onesti.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

"Soferul nu a putut fi testat alcoolscopic, fiindu-i recoltate probe de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. in ceeea ce o priveste pe conducatoarea auto, s-a constatat ca aceasta nu consumase bauturi alcoolice”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtatorul de cuvânt al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.

Politistii bacauani au intocmit dosar penal in acest caz pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.  

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI