Close sidebar
Close sidebar

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite intr-un accident rutier in Caras- Severin

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite, intr-un accident rutier petrecut, joi dupa-amiaza, pe DN6, intre Caransebes si Baile Herculane, in judetul Caras-Severin, dupa ce soferul masinii in care se aflau a intrat intr-o depasire periculoasa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor din judetul Caras- Severin, un accident rutier a avut loc joi pe DN6, intre Caransebes si Baile Herculane, in dreptul localitatii Bucosnita, când soferul unui autoturism Dacia Logan, in care se aflau trei pasageri a intrat in depasirea unui TIR, masina fiind lovita violent de un alt TIR care circula regulamentar din sens opus.

In urma impactului, doua persoane din autoturism au decedat pe loc, iar alte doua au fost preluate de ambulante si transportate la Spitalul municipal Caransebes.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Circulatia rutiera se desfasoara, in zona accidentului, pe un sens de mers.
Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, in acest caz si continua cercetarile.

Sursa: News.ro

foto: expressdebanat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI