Cei doi bărbați de 78 de ani au ieși la o cafea în Colleferro, o zonă de la periferia Romei. La un moment, de ei s-au apropiat două fete,  care I-au complimentat și umplut de atenție, potrivit Stiri Diaspora.

Româncele i-au păcălit pe vârstnici și au fugit cu banii și bijuteriile

Ulterior, româncele le-au sugerat celor doi italieni să petreacă după-amiaza împreună.

Rămași singuri, printre mângâieri și complimente, tinerele i-au convins pe cei doi bărbați să le dea banii și bijuteriile. După ce au pus mâna pe pradă, româncele au plecat în grabă. Abia atunci bărbații și-au dat seama că au fost păcăliți și au cerut ajutor, scrie  Il Messaggero.

Citește și: O femeie de 40 de ani i-a smuls scaunul cu rotile unui bărbat înainte ca acesta să se prăbușească și să moară

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei doi vârstnici s-au înțeles să spună poliției că au fost jefuiți, dar, s-au contrazis în declarații.

Cei doi vârstnici s-au înțeles să spună poliției că au fost jefuiți, dar, s-au contrazis în declarații

[Sursa foto: PixaBay]

Cei doi vârstnici s-au înțeles să spună poliției că au fost jefuiți, dar, s-au contrazis în declarații. "Suntem căsătoriți, avem o familie și ne este teamă că se va afla", au explicat, în cele din urmă, vârstnicii.

Polițiștii au început căutările, reușind să depisteze cele două românce, de 20 și 32 de ani, cu numeroase condamnări anterioare pentru furt și înșelăciune. Polițiștii au recuperat 3.000 de euro în numerar și bijuterii, inclusiv verighetele bătrânilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si