Close sidebar
Close sidebar

Doua surori din Bacau au fost batute chiar de fiul uneia dintre ele. Luni de zile, femeile au trait un adevarat cosmar desi aveau ordine de restrictie

Cu ordinele de restrictie in buzunar, doua surori din judetul Bacau au fost batute si amenintate!

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Agresorul, fiul uneia dintre ele, abia a fost eliberat din inchisoare, pentru omor. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Individul, care nu s-a linistit nici macar in mainile politistilor, a iesit de curand din inchisoarea in care a stat 7 ani pentru o crima. S-a intors acasa cu gandul razbunarii, spune mama care, de furia lui, s-a refugiat intr-un centru special.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Victima: Cum sa mai stau ca asa imi faceau mainile.
Reporter: Cat v-a batut doamna?
Victima: O luna si doua saptamani venea zi de zi. Nu iesea nici pana la alimentara fara cutit in buzunar. M-a amenintat ca daca ma duc la politie ma omoara ca lui ii da drumul  dar el vine inapoi.

Nici macar ordinele de restrictie obtinute de ea si de sora ei, matusa suspectului, nu l-au tinut pe acesta departe de ele.

Dupa inca o bataie zdravana, individul a fost luat pe sus de anchetatori.

Madalina Cretu- purt.cuv IPJ Bacau: Politistii au retimnut un tanar de 29 de ani din comanesti cercetat pentru lovire, alte violente, amenintare si nerespectarea masurilor judecatoresti.

Fapta barbatului demonstreaza, inca o data, ca ordinele de restrictie sunt apa de ploaie, victimele nefiind protejate in niciun fel de agresori.

O lege mai aspra e acum in discutie.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI