Faceti cunostinta cu Zhan Meng, o profesoara de 24 de ani care a venit pe meleaguri romanesti sa-i invete pe elevi limba chineza.

Zhan s-a mutat in Constanta anul trecut. Ea se ocupa de pronuntie, iar Chen, prietena ei, ii invata pe elevi sa numere si sa vorbeasca fluent. Orele celor doua femei de origine chineza sunt o combinatie lincvistica neasteptata: pronunta cuvinte in chineza, le explica micutilor in engleza si ii lauda in limba romana!

Copiii sunt captivati de cele doua profesoare. Gratie stilului de predare relaxat si prietenesc, acestia vin de placere la ore.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La aceasta scoala, la fel de inedita este si ora de istorie, tinuta de un preot. Slujitorul Domnului tine lectia despre Primul Razboi Mondial fara manual. In schimb, le-a amenajat elevilor un muzeu pe holul institutiei.

Fratele parintelui Cristian este tot preot. De fapt, ideea unei scoli diferite, bazata pe practica, intelegere si spirit de echipa i se datoreaza chiar lui.

Unitatea de invatamant este acreditata, iar pentru copiii fara posibilitati si pentru cei cu rezultate deosebite la invatatura, cursurile sunt gratuite.

Pentru ceilalti elevi, taxa este de 500 de lei pe luna si include si orele de afterschool.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si