Close sidebar
Close sidebar

Doua vulpi polare albe au ajuns la Constanta

Romeo si Julieta, doua vulpi polare albe ca neaua si-au parasit familiile de la Cercul Polar si au ajuns in Romania. Dupa un mic popas, la Suceava, blanosii au ajuns in micro-rezervaţia din Constanta. Aici, Julieta se pregateste sa devina... mamica.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


Din regiunile polare de tundra, animalele albe ca zapada au ajuns la noi, la malul marii: deloc sfioase, vulpile isi plimba cozile stufoase cat e ziua de lunga si nu ezita sa le-arate privitorilor mirati ca sunt un cuplu!

Adrian Balba, director Microrezervatie Constanta: Julieta a depasit faza de dragoste. El este Romeo, aici langa mine, iar Julieta este mai grasuta colo in spate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Vulpile vin de la Polul Nord si dupa ce au stat o perioada, intr-un adapost, la Suceava au ajuns in microrezervatia din Constanta. Chiar daca aici nu au zapada, se simt ca acasa si in curand familia lor se va mari.

Adrian Balba, director Microrezervatie Constanta:  Sunt casute noi facute pentru ele, ca sa nu se supere Romeo cu Julieta. Ca Julieta va avea pui. Ne asteptam la un pat matrimonial.

Nu asta a fost. In contextul incalzirii globale, urisii polari sufera, dar vulpile nu vor suferi, ca ele sunt omnivore, descurcarete.  

Specialistii spun ca dintre animalele de la Cercul Polar, afectate de schimbarile climatice, vulpile  au devenit de-a lungul timpului cele mai bune supravietuitoare. Acum insa sunt in carantina, iar reprezentatii microrezervatiei roaga vizitatorii sa nu le agite in urmatoarele doua saptamani.   
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI